Hej! Vi har flyttat vår hemsida, vänligen gå till thrivestore.se om du söker schysst mode!

 
Bourgeois Boheme

Kate - Ecostone - 39

1.438 kr 2.875 kr

Kate - Eco-stone är tidlösa veganska pumps från Bourgeois Boheme. Stilren design och bekväm blockklack med lätt rundad tå. Katie är tillverkad av materialet Mycro© PU, en PVC-fri eko-polyuretan som påminner om naturligt läder. Materialet är mjukt, följsamt och åldras likt en lädersko. Mycro© PU-materialet är miljömärkt med EU-blomman. Kollar du riktigt noga så ser du att klacken är täckt med ett tunt lager natursten. Tungt att gå? Inte alls. Klacken består nämligen av bomull täckt av skiffersten och skapar en stabil och lätt klack!
Eftersom att skiffersten är ett naturmaterial är varje sko unik. Klackhöjd ca 7 cm.


Handgjord i Portugal
Material: Eco-Stone, Mycro© PU samt fodrad med Bio-Polyoils.

______________________________________

Om materialen:
Mycro© är en innovativ mikrofiber med en struktur som påminner om naturligt läder och mocka. Materialets mjukhet, lätthet och förmåga att andas bidrar till en verklighetstrogen läderliknande sko och har dessutom liknande fläck- och vattenresistenta egenskaper som läderskor. Mycro©-materialet är miljömärkt med EU-blomman och tillverkarna är REACH- och ISO9001-certifierade.

Bio-Polyoils är ett grymt material för dig som vill exkludera läder men som inte vill använda veganska material med petrokemiskt ursprung. Kort och gott är det växtbaserade polymer som kommer från naturliga och förnybara källor som spannmål. Materialet andas och har absorberande egenskaper.


  • Storlek

    Välj Storlek
    • 38
    • 39

THRIVE - KUNDTJÄNST
Telefon: 0706-654411 (vardagar 11 - 18)
Email: hello@thrivestore.se
Besök oss: Södra Allégatan 11, 413 01 Göteborg

Klackar