Hej! Vi har flyttat vår hemsida, vänligen gå till thrivestore.se om du söker schysst mode!

 
Bourgeois Boheme

Katie - Black

950 kr 1.900 kr
Lagerstatus: I lager

Katie är tidlösa veganska pumps från Bourgeois Boheme. Stilren design och bekväm blockklack med lätt rundad tå. Katie är tillverkad av materialet Mycro© PU, en PVC-fri och miljömärkt polyuretan som påminner om naturligt läder. Materialet är mjukt, följsamt och åldras likt en lädersko. Mycro© PU-materialet är miljömärkt med EU-blomman. Eftersom att skiffersten är ett naturmaterial är varje sko unik. Klackhöjd ca 7 cm. Handgjorda i Portugal.


______________________________________

Om materialen:
Mycro© är en innovativ mikrofiber med en struktur som påminner om naturligt läder och mocka. Materialets mjukhet, lätthet och förmåga att andas bidrar till en verklighetstrogen läderliknande sko och har dessutom liknande fläck- och vattenresistenta egenskaper som läderskor. Mycro©-materialet är miljömärkt med EU-blomman och tillverkarna är REACH- och ISO9001-certifierade.

Bio-Polyoils är ett grymt material för dig som vill exkludera läder men som inte vill använda veganska material med petrokemiskt ursprung. Kort och gott är det växtbaserade polymer som kommer från naturliga och förnybara källor som spannmål. Materialet andas och har absorberande egenskaper.

THRIVE - KUNDTJÄNST
Telefon: 0706-654411 (vardagar 11 - 18)
Email: hello@thrivestore.se
Besök oss: Södra Allégatan 11, 413 01 Göteborg

Klackar