Hej! Vi har flyttat vår hemsida, vänligen gå till thrivestore.se om du söker schysst mode!

 
Vesica Piscis

Pythagoras - Recova Black

850 kr
Lagerstatus: Slut i lager

 

 

 

 

FAQ

Vad innebär Vesica Piscis vattenavvisande material?
Canvastyget som används i skorna är tillverkade av återvunnen bomull och polyester. Vesica Piscis har sedan adderat en PU-hinna för att göra canvastyget vattenavvisande. Denna hinna innehåller inte flourid.

Hur effektiva är skorna från vinterkollektionen egentligen?
Materialet fungerar utmärkt för lättare regn. För kraftigare regnskurar eller bestående regn kan det däremot bli för mycket för tyget och leda till att du blir blöt om fötterna. Blir du blöt så ska du ta ur innersulorna och låta dom torka helt innan du använder skorna igen.

Alla Vesica Piscis skor är sydda och inte limmade för att skorna lättare ska kunna återvinnas. Så även om tyget är vattenavvisande kommer du bli blöt om fötterna om du trampar i en pöl. Skorna är med andra ord inte vattentäta utan tyget har vattenavvisande egenskaper.

Nött tyg?
Det är möjligt att dina skor visar områden med en mer sliten framtoning eller vitaktig nyans i tygets veck efter användning. Detta uppstår på grund av temperaturförändringar på det vattenavvisande tyget. Gillar du inte denna patina kan du enkelt få bort den slitna effekten med värme genom att använda en hårtork.

Kan jag tvätta mina vattenavvisande skor?
Du bör tvätta dina skor för hand en gång per säsong. Ta ut innersulan innan du tvättar och tvätta skorna med kallt vatten och naturlig tvål. Låt skorna torka vid rumstemperatur (inte framför ett element) på en torr plats utan direkt solljus.

 

 

 

 

 

 

THRIVE - KUNDTJÄNST
Telefon: 0706-654411 (vardagar 11 - 18)
Email: hello@thrivestore.se
Besök oss: Södra Allégatan 11, 413 01 Göteborg

Varmfodrat