Hämta i butik, GÖTEBORG = fraktfritt

We are curators of Sustainable Fashion

THRIVE – Conscious Fashion

BESÖK VÅR BUTIK

Om ni har vägarna förbi Göteborg så missa inte att besöka oss i Haga.

Adress: Södra Allégatan 11, 413 01 Göteborg
Närmaste hållplats: Hagakyrkan, Järntorget, Pilgatan

Öppettider

Vardagar  12-18
Lördag       11-16
Söndag      STÄNGT

Epost:
hello@thrivestore.se

Telefon under öppettider:
070-665 44 11

Social media:
instagram.com/thrivestore.se
facebook.com/thrivestore.se

Team THRIVE .jpg

Team THRIVE

I över 10 år har grundarna och entreprenörerna Sara Lundqvist och Fredrik Alexandersson förespråkat ett mer hållbart leverne. Men 2015 bestämde de sig för att ta citatet ”be the change you want to see in this world” på allvar och startade därmed THRIVE - Conscious Fashion (Thrive AB). Runt sig har de ett tajt litet team som alla är övertygade om att THRIVE är en viktig markör och ett självklart alternativ till de globala vinstjagande ”fast fashion”- kedjorna.

 
Thrive_Conscious_Fashion_Go-teborg2.jpg

BUTIKEN

Välkommen till Göteborgs skönaste butik för hållbart mode.  Vi öppnade i oktober 2015 efter att ha renoverat butiken från grunden enbart genom ekologiska medel. Vi har inrett butiken med återvunnet och miljövänliga material och kan presentera en 100% gift- och kemikaliefri butik – bra för både miljö, medarbetare och våra kunder! Vi gör ingen skillnad på om det är ditt första ekologiska plagg eller om du handlat så i flera år. Hos oss är alla välkomna.
I webbshopen ser du hela vårt sortiment dygnet runt. Både butiken i Haga och vår webbshop är kontantlösa. Card is king helt enkelt!

Gillade du vår butik? Lämna gärna en recension på Google, Facebook, Happy Cow eller Yelp så att fler också kan hitta till butiken!

LR-butiken2019 3.jpg

HÅLLBART MODE

Modeindustrin är både snårig och smutsig innan plagget hänger på galgen – det vill vi ändra på. Vi som står bakom THRIVE - Conscious Fashion (Thrive AB) är dedikerade att ge dig det bästa inom hållbart mode.  Det vi är riktigt bra på är att sondera marknaden efter de märken som just nu är bäst inom hållbart mode. Ur varje kollektion handplockar vi sedan de styles som lever upp till våra minst sagt rigorösa krav när det kommer till hållbarhet och kvalitet. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för konsumenten att handla kläder som är miljövänliga, ekologiska, rättvist producerade och veganska så att ni också kan vara med och förändra modebranschen till det bättre. Yes, vi jobbar med mode, men respektfullt mode utan kompromisser.

#Pay4Change

Med hashtaggen Pay4Change uppmanar vi våra följare att rösta med plånboken och att utnyttja sin konsumentmakt. Precis som citatet ”Every time you spend money, you're casting a vote for the kind of world you want” så uppmanar vi dig att lägga pengarna på de företag som du faktiskt vill supporta. Så gillar man den lokala lilla butiken vid torget eller de verksamheter som är en motvikt till de stora kedjorna, så stötta dom genom att handla där. För det är tack vare att man väljer att handla hos dom som de kan finnas kvar.

Och för varje kund som väljer att spendera sina pengar hos oss kan vi bara säga TACK för att du är med och förändrar modeindustrin till det bättre.

Här kan du läsa THRIVEs manifest.